## IANR Roads Scholar Tour ~ August 1 – 3, 2023 #IANRontheRoad

## Schedule is subject to change.

Attire:	Casual dress. Some of the tour stops will involve walking outdoors, so be prepared for Nebraska weather. You may want to bring a light jacket, hat, and umbrella.
July 31	Night at the Museum
August 1	
6:45 am	Board Bus, Hardin Hall North Parking lot
7:00 am	Depart for Kimmel Orchard and Vineyard [est. time 1 hr.]
8:00 am	Tour Kimmel Orchard and Vineyard
9:30 am	Depart for Homestead National Historic Park [est. time 1 hr, 30 min.]
11:00 am	Homestead National Historic Park Tour
12:00 pm	Lunch – Colleen's Catering
1:00 pm	Depart for South Central Ag Lab [est. time 1 hr, 30 min.]
2:30 pm	South Central Ag Lab Tour
4:00 pm	Depart for North Platte [est. time 2 hrs, 45 mins]
6:45 pm	Check-in to Hotel – Holiday Inn Express North Platte
7:15 pm	Depart for Golden Spike Tower
7:30 pm	Dinner at Golden Spike Tour – Ole's Steakhouse
9:00 pm	Depart for Hotel
August 2	
7:45 am	Depart for West Central Research and Extension Center
8:00 am	Breakfast at West Central Research and Extension Center – Ole's Steakhouse

8:30 am	West Central Research and Extension Center Tour
10:30 am	Depart for Ogallala [est. time 1 hr, plus time zone change]
12:30 pm MT	Lunch – Front Street Saloon
1:30 pm MT	Depart for Scottsbluff [est. time 2 hrs, 15 mins]
3:45 pm MT	Scottsbluff National Monument Tour
5:00 pm MT	Depart for Legacy of the Plains
5:00 pm MT	Legacy of the Plains Museum Tour
6:00-7:00 pm	Dinner at Legacy of the Plains Museum – The Meat Shoppe
7:00 pm	Depart for Hotel
7:15 pm	Check-in to Hotel – Hampton Inn and Suites Scottsbluff
7:45 pm	Scottsbluff County Fair - Optional
9:00 pm	Depart for Hotel
August 3	
7:45 am MT	Depart for PHREEC [est drive time 15 min]
8:00 am MT	Panhandle Research, Extension, and Education Center Tour
10:00 am MT	Depart for Gudmundsen Sandhills Laboratory [est drive time 2 hr, 15 min]
12:15 pm MT	Lunch at Gudmundsen – Donna Reynold's Catering
1:00 pm MT	Gudmundsen Lab Tour
2:00 pm MT	Depart for St Paul [est drive time 3 hr, 15 mins, time zone]
6:15 pm	Dinner at Milletta Vista Vineyard
7:15 pm	Depart for Lincoln [est drive time 2 hr]
9:15 pm	Arrive home